“Historia e trishte e imja shembull për të rinjtë”: Shqipja përl.otet, Ana i vihet në ndihmë: Ke forcë të mbinatyrshme

Në takimin me Andin, Shqipja tha se historia e saj është shumë e vështirë dhe do të shërbente si një shembull për të gjithë të rinjtë.Edhe pse Andi ngulmoi që ajo ta rrëfente këtë histori.

Shqipja hezitoi duke thënë se ende nuk është momenti. Kjo histori e pazbuuar, e preku shumë emocionalisht atë në studio, sa që nisi të lotonte.

Kur pa këtë çlirim emocionesh të Shqipes, Ana, iu vendos në ndihmë dhe tha disa fjalë motivuese për të:Ë“Unë të them që vetëm njerëzit që kanë kaluar gjëra të mëdha qa jnë për gjërat e të tjerëve. Unë këtë e kam parë tek Shqipja, edhe kur tregova historinë time ajo u përlot, por edhe në histori të ndryshme në studio ajo është prekur.

Njerëzit që kanë vuajtur shumë kanë një forcë të mbinatyrshme, sytë mos i mbush me l ot”, tha Ana mes përqafimesh dhe puthjesh me Shqipen.