Historia E Tr Ishtë E Flori Mumajesit, Arsyeja Se Pse Nuk Dëgjon Me Njërin Vesh Qenka…

Historia e tr ishtë e Flori Mumajesit, arsyeja se pse nuk dëgjon me njërin vesh qenka…Kompozitori dhe këngëtarii njohur Flori Mumajesi ka pohuar kohë më parë se me njërin nga veshët ka h umbur d ëgjimin ne masën 70%.

Këtë gjë ai e ka treguar ne mënyrë simbolike edhe me një tatuazh ne anën e veshit te pr ekur, qe simbolizon pikërisht këtë gjë.Flori në një emisionin e Luanës.

Shpjegoi se dëgjimin në njërin vesh e ka h umbur në moshën 13-vjeçare,pasi nuk kishte kushte të përshtatshme dhe dëgjonte muzikë nga njëri vesh me një bo ks me volum shumë të lartë.

Historia E Tr Ishtë E Flori Mumajesit, Arsyeja Se Pse Nuk Dëgjon Me Njërin Vesh Qenka…transmeton,ditorja.