Hera e pare dhe e fundit qe i hidhni levozhgat e vezeve : Mesojeni tani efektin fantastik te tyre dhe ju do te mahnitenii

Lëvozhga e vezës është studiuar për më shumë se një dekadë. Shumica prej nesh, gjëja më e zakonshme kur gatuhet me vezë është që të hidhni menjëherë lëvozhgën.

Megjithatë, ajo që shumë nuk e dinë është se ne mund ta ripërdorim atë në një mënyrë që ndihmon shëndetin tonë.
Merrini dhe hidhini në një tas. Grimcojini. Futuni në furrë. Pluhurin e përfituar përdoreni në gjella,per me teper shtypee posht re,klamn dhe shikoje videeon.