Hengri vetëm patate për dy javë dhe ka humbur plot 99 kg, si është e mundur?!

Hengri vetëm patate për dy javë dhe ka humbur plot 99 kg, si është e mundur.

Një person humbei 99 kilogramë duke u ushqyer me patate.Dyl an Wall, 21-vjeçar, peshonte 192 kg kur ai përfundoi shkollën e mesme dhe vendosi të bie në peshë.

Gjatë një udhëtimi me shkollën ai vendosi që duhet të humbas peshë sepse humbi shokët e tij duke mos pasur mundësi ti ndiqte nga mbrapa.Ai filloi që të humbas peshë në një mënyrë shumë të shëndetshme. Në dy javët e para ai u ushqye me patate të papjekura.Në mendjen e tij shija e patates do ti ndihmojë që të largonte peshën e tepërt. Falë patates së papjekur ai arriti të humbas peshë dhe tani peshon 99 kg.