Hëngri vetëm Patate për 1 Vit rresht, ajo që I ndodhi I habiti të gjithë…

Për shkak të peshës së tij sh qe tës ue se, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht.(Kl1ikoo-katrorin, posht, dhe ndiiq-videon). Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë të çud its hme pasi për shkak të kilogramëve të tepërt nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtëerisht.

Për çdo ditë ai hëngri nga 3 kilogramë patate në ditë dhe nuk përdori asnjë lloj vaji për gatimin e tyre. Një vit më vonë, Taylor si rezultat i këtij ‘regjimi’ humbi plot 49 kilogramë nga 151 sa kishte para ushqimit me patate.“Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh ai.

Pavarësisht se shumica e dietologëve ishin kundër kësaj diete, duket se Taylor ia doli të humbë kilogramët e padëshiruar në një formë aspak të zakontë.