Hekurudhat gjermane po kërkojnë punëtorë, paga deri në 50 mijë euro,ja si ta aplikoni


Sipas të dhënave të fundit, kompania do të zëvendësojë madje gjysmën prej 200,000 punëtorëve gjatë pesë vjetëve të ardhshëm. Arsyeja kryesore për përforcimin e stafit qëndron në faktin se shumë punonjës aktualë do të dalin shumë shpejt në pension.

Dhe pagat në këtë sektor shkojnë nga 34,000 deri në 52,000 euro në vit, në varësi të pozitës dhe përvojës së.Sipas të dhënave të fundit, kompania do të zëvendësojë madje gjysmën prej 200,000 punëtorëve gjatë pesë vjetëve të ardhshëm.

Arsyeja kryesore për përforcimin e stafit qëndron në faktin se shumë punonjës aktualë do të dalin shumë shpejt në pension, dhe pagat në këtë sektor shkojnë nga 34,000 deri në 52,000 euro në vit, në varësi të pozitës dhe përvojës së.