Hekurudhat Federale të Zvicrës prezantojnë një aplikacion të ri

Me 3.5 milionë përdorues në muaj, aplikacioni SBB Mobile është një nga aplikacionet më të përdorura në Zvicër. Përdoret për të kontrolluar orarin, për të blerë bileta dhe për një sërë funksionesh të tjera.

I lançuar të hënën, versioni i ri e bën navigimin më të lehtë dhe më të shpejtë: “dizajni i tij është më i qartë dhe përdorimi i tij është më intuitiv”, tha SBB. Mund ta shihni aplikacionin e ri dhe të mësoni për të gjitha funksionet e tij këtu.