Harroni te gjitha, Vajza e Njomzës do t’ju çmend me bukurin e saj (FOTO)

Harroni te gjitha, Vajza e Njomzës do t’ju çmend me bukurin e saj.
Përveç se njihet si vajza e këngëtares, Njomza ka emër edhe si njëra ndër grimeret më profesioniste e të suksesshme.
Elira vajza e saj e madhe është më e njohur për publikun pasi që shpesh herë është shkruar edhe për të. Ja sa e bukur eshte vajza e saj, terhiqee re,klaamn dhe hapen, menjeher fotot.