Harroni Duda Baljen, Kjo është tani deputetja brune më e bukur në Kuvendin e Kosovës


Harroni Duda Baljen, Kjo është tani deputetja brune më e bukur në Kuvendin e Kosovës, Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje njihet si deputetja më e bukur dhe për këtë shkak është komentuar shumë në media.

Mirëpo së fundmi vendin e më të bukurës Dudes duket se do ja marrë një tjetër deputete. Bëhet fjalë për Rezarta Krasniqin e cila është kthyer në qendër të vë mendjes së mediave sot. Ndryshe nga Dudja, Rezarta është brunee,ditorja.