Harrojeni Violetën, njihuni me vajzën e saj bukuroshe

Harrojeni Violetën, njihuni me vajzën e saj bukuroshe.Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar.

Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe, shkruan ditorja.

Violetën e gjejmë përherë shumë aktive me postime në rrjete sociale. Por, një bukuroshe e vërtetë është edhe vajza e saj, me të cilën keni mundësi të njoftoheni sonte.

Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar. Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe, shkruan ditorja.