Harrojeni Rina Balaj, motra e saj do t’ju le pa fjale me bukurin e saj (Foto)

Reperja shqiptare, Rina Balaj, karrierën e nisi fuqishëm e gjithçka po i shkonte mjaft mirë, si me projekte muzikore
ashtu edhe mbrëmje të ndryshme.
Rina arriti që rreth vetes të mbledh edhe një numër jo të vogël fansash të cilëve u qëndronte pranë e i njoftonte nëpërmjet rrjeteve sociale.Mirëpo papritur Rina vendosi që të largohet nga të dyja, si muzika ashtu edhe rrjetet sociale.Por a e njihni motren e saj, ja sa e bukur eshte,k1ikko re!klamn dhe shfaqen,fotot.