Harrojeni nervin Shiatik dhe Reumen. Pregatisni kete caj diuretik dhe do ti jepni fund

Ky çaj avancon tajitje të lëngjeve të tepërta nga trupi, ndihmon me rastin uljen e ënj.tjeve të cilat mund të shfaqen për shkak të problemeve me ze.mr.ën apo së.mu.rjen e veshkave.
Mështekna është një ndër bimët me ndikim të fuqishëm. Çaji bëhet nga sythat dhe fletët e mështeknës dhe është një ndër diuretikët më të fuqishëm natyralë i cili ka arritur ti beje balle ketyre dy problemeve te cilat jane me te vertete problem i madhe per nje shoqeri te tere, ja si pergatitet, per me teper shtypeni re,klamn dhe n’diqni viideon.