Harrojeni Mimoza Mustafën, Motra e saj qenka një zonjë e vërtetë

Harrojeni Mimoza Mustafën, Motra e saj qenka një zonjë e vërtetë.Mimoza Mustafa është këngëtarja që u bë pjesë e skenës para shumë viteve.

Ajo dhe burri i saj Shkumbini janë një çift shumë i dashur për publikun, Mimoza është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private sidomos për paraqitjet e saj. Përmes fotografisë së fundit ajo na ka prezantuar me motrën e saj e cila qenka një zonjë e vërtetë.