Harrojeni Meliѕën, kjo ëѕhtë vajza bukuroshe nga shkodraa, që do t’i bаѕhkohet emiѕionit “Рër’рuthen” (Foto)

Sonte në emisionin “Për’puthen Prime”, pritet që të largohen si çifti i parë, Tea dhe Andi, të cilët do të vazhdojnë njohjen jashtë programit.

Por, sonte do të hyjnë personazhe të reja. “Për’puthen” do t’i bashkohen një vajzë dhe tre djem.Por sipas disa informatave vajza që do të hyjë është Antonela Berisha, e cila ka origjinë nga Shkodraa, por se jeton në Milano të Italisë.

Antonela është dizajnere mode, por ajo që është vërejtur është se disa nga djemtë e “Për’puthen” në rrjetin social e ndjekiin atë,ditorja.