Harrojeni Kallashiin, Shikojeni motrën e saj do të i’u çmend me bukurinë që ka

Publikimi i fotove të n.xehta nga v.alltarja, Donjeta Kusumii,e njohur për i ka bere në trend.E tillë është edhe Alniona Gashi, e cila ne instagraminn e saj duke hedhur foto b.ombastike.Ndërë të tjera, vajza bukuroshe ka publikuar një foto të ngjitur me atë të Kallashitt, ku shkruan sipër saj: “jemi motra, por nga një nënë tjetër” Shtypni ne re!klamn, me poshte, dhe ndiqni pamjet e saj.