Harrojeni ‘Gokhanin’ ne serial, do te ‘çuditeni’ me pamjen e tij ne realitet

Tolga Guleç është një ndër aktorët më të pëlqyer turk për momentin, dhe që arriti të bëhet I njohur edhe në publikun ndërkombëtar.

Në Kosovë publiku e njohu me rolin e tij të ‘Gokhanit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet.Mirëpo, në fotografitë që ai I ka postuar, shohim që nga seriali ai ka ndryshuar shumë dhe duket më I vjetër tani,hape posht re!klamn dhe shiko,fotot.