Harrojeni Gjyste Vulaj, ja sa e bukur eshte vajza e saj (Foto)

Harrojeni Gjyste Vulaj, ja sa e bukur eshte vajza e saj. Gjyste Vulaj eshte njera prej kengetareve me te njohura dhe te dashura ne publikun shqiptar, ajo prej disa vitesh eshte ne tregun e muzikes.

Por asnjehere nuk e ka treguar vazjen e saj. Rosana Vulaj eshte vajza e Gjyses Vulaj. Rosana është 21 vjec, por ka linja mjaftë tërheqse, në mengjesin e sotëm Rosana ka publikuar disa f0.to ne rrjetin social.

Harrojeni Gjyste Vulaj, ja sa e bukur eshte vajza e saj. Gjyste Vulaj eshte njera prej kengetareve me te njohura dhe te dashura ne publikun shqiptar, ajo prej disa vitesh eshte ne tregun e muzikes.