Harrojeni Genten, motra e saj eshte edhe me e bukur se ajo (Foto)

Genta Ismajli është një emër mjaft i dashur për publikun. Energjike, unike dhe çdo herë në top formë që nga fillimi i karrierës e gjerë më sot.

Kohët e fundit këngëtarja çdo ditë zë ballinat e faqeve rozë e kjo krejt për shkak të lidhjes së saj më biznesmeninn turkk.Por a e keni pare sa e bukur eshte motra e saj, duke k1ikuar ne hapsiren e re!klamimitt shikoni,pamjet.