Harrojeni Endritin e Thaçit, kaq bukurosh është djali i Jakup Krasniqit!

Djali i politikanit Jakup Krasniqi, Altin Krasniqi sot ka festuar ditëlindjen.Me këtë rast babai i tij e ka uruar me fjalët më të mira drejt ti.

Ai në rrjetin social, po ashtu edhe ka publikuar një foto bashkë me djalin i cili nuk është parë më herët në media, Altini duket djal mjaft i zoti dhe i bukur në pamje.

Djali i politikanit Jakup Krasniqi, Altin Krasniqi sot ka festuar ditëlindjen.Me këtë rast babai i tij e ka uruar me fjalët më të mira drejt ti. Harrojeni Endritin e Thaçit, kaq bukurosh është djali i Jakup Krasniqit, ju sjellim një fotografi të tij,ditorja.