Harrojeni Endritin e Thaçit, ja sa i bukur është djali i Jakup Krasniqit!

Harrojeni Endritin e Thaçit, ja sa i bukur është djali i Jakup Krasniqit! Djali i politikanit Jakup Krasniqi, Altin Krasniqi ka festuar ditëlindjen.

Me këtë rast babai i tij e ka uruar me fjalët më të mira drejt ti. Ai në rrjetin social, po ashtu edhe ka publikuar një foto bashkë me djalin i cili nuk është parë më herët në media, Altini duket djal mjaft i elegant dhe i bukur.

Djali i politikanit Jakup Krasniqi, Altin Krasniqi ka festuar ditëlindjen, ja dhe nje foto e tyre ku duken se bashku, Altini duket djal mjaft i elegant dhee i bukkur, percjell ditorja.