Harrojeni Elvana Gjaten, motra e saj eshte edhe me e bukur se ajo (Foto)

Harrojeni Elvana Gjaten, motra e saj eshte edhe me e bukur se ajo. Këngëtarja më e suksesshme shqiptare Elvana Gjata ka edhe një e cila meret me muzikë.
Migena Gjata është motra e madhe e Elvanës e cila meret me muzikë klasike në Gjermani.
Ajo tashmë ka hapur llogari në Instagramm dhe Elvana e ka promovuaar atë përmes një fotografie bardhë e zi, ku shihet se motrat ngjajnë shumë me njëra-tjetrën, duke shtypp ne re,klamn shikonii,fotot e saj.