Harrojeni Elita Rudin, ja sa e bukur eshte vjehrra e saj (Foto)

Harrojeni Elita Rudin, ja sa e bukur eshte vjehrra e saj. Moderatorja e njohur Elita Rudi është e dalluar në shumë aspekte.
Ajo edhe pse që një kohë të gjatë nuk është pjesë e ekranit televiziv, aktivitetet e ndryshme nuk po i ndal.

K1ikojeni posht rek;lamn dhe hapet,fotoja.
Elita po ashtu është një femër e përkushtuar edhe në aspektin familjar, dhe ja sa e bukur eshte vjehrra e saj.