Harrojeni Dafinen, nena e saj eshte edhe me e bukur (Foto)

Njihet si një ndër këngëtaret më energjike që i dha harmonii skenës muzikore.

Çdo herë e veçuar për stilin e saj unik, ku nuk mund të gjesh qoftë një krahasim të vogël për t’ia bërë.

K1ikojeni poshtt re,klamn dhe hapet,fotoja. Flasim për Dafina Zeqirin këngëtaren e shumë hiteve dhe guximtaren e ndryshimeve.
Ndonëse, Dafi ka treguar se talentin e ka trashëguar nga e ëma, ja sa e bukur eshte ajo.