Harrojeni Arbana Osmanin, ja sa e bukur eshte nëna e saj (Video)

Përpos një moderatore e suksesshme, Arbana Osmani është edhe shumë e përkushtuar ndaj familjes së saj dhe njerëzve më të dashur. Ajo na ka treguar shpeshherë se ka një raportt, të veçantë me të ëmën të cilën e konsideron shoqe të ngushtë.
Sot e ëma e Arbanës feston ditëlindjen dhe moderatorja ka postuar disa postimee, ku e uron me fjalët më të ëmbla.Duke k1ikuar posht re!klamn, hapet videoja.