Harrojeni Andrra Destanin, Shoqja e saj e ngushtë eshte një super-femër

Andrra Destani u bë e njohur si bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur, Sinan Hoxhës.Ajo që nga fillimi u bë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj plot stil.

Andrra është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet. Andrra është një vajz e lindur në Kumanovë të Maqedonisë,një kohë të gjatë ka jetuar në Gjermani dhe atje u njoftua me Sinanin dhe prej atëher ran në dashuri me Sinanin.

Harrojeni Andrra Destanin, Shoqja e saj e ngushtë eshte një super-femër, Sinan Hoxhës.Ajo që nga fillimi u bë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj plot stil.Në foton e fundit ajo na ka prezantuar me shoqen e saj e cila qenka një super-fe.mer,ditorja.