Harrojeni Andin, Ja sa i bukur eshte vëllai i tij (Foto)

Andi është kthyer në një nga djemtë më të pelqyer të “Perputhen”, si nga vajzat brenda emisionit, edhe jashtë. Bukuroshi nga Peja ka marrë një vëmendje të madhe.

Por prisni se nuk keni parë akoma vëllain e tij. Vëllai i Andit quhet Artan dhe konkurreenti ka postuar foto me të. Të dy vëllezërit janë simpatikë dhe ngjajnë shumë, sikur të ishin binjakë.Ku i dihet, ndoshta në të ardhmenshohim edhe Artanin pjesë të emisionit, shkruan ditorja.