Hapja e shkollave/ Mjeku Pipero: Lajm i mirë, në sht ator do ketë ulje të rasteve, numra më të reduktuar

Hapja e shkollave/ Mjeku Pipero: Lajm i mirë, në sht ator do ketë ulje të rasteve, numra më të reduktuar.

Ky është lajmi më i mirë i mundshëm i marrë në këtë situatë sa i përket hapjes së shkollave, kam qenë dhe jam partizan i hapjes së shkollave.

Hapja nuk do të thotë se nuk kemi v irus, por të gjithë duhet të kemi kujdes. Unë besoj se institucionet arsimore janë më të kontrolluara, më të përgjegjshme, nuk mund ta krahasoj me baret dhe restorantet. Nxitohen shpesh pse doli një mësues të mbyllim shkollën, është vendimi më i keq i mundshëm dhe i gabuar. Mbyllja nuk është zgjidhje, është zgjedhje e përkohshme dhe sa më e shkurtër aq më e mirë është. Nuk duhet të kemi frikë, duhet të kemi kujdesin maksimal.