Habitt Nusja E Re: Babai më pagoi Dasmën, po S’ dua t’i Shoh SU RRATlN… Si I Bëhet..

Një grua ka rr ëfyer në Reddit se si zbuloi të vërtetën në lidhje me d ivorcin e prindërve të saj, disa ditë para d asmës.

Ajo tregoi se kishte dëgjuar të atin duke folur me nj erkën dhe kishte kuptuar se ata të dy kanë pasur një mar rëd hë nie të fs hehtë edhe gjatë kohës që prindërit e saj ishin të ma rtuar.

E tm erruar nga ajo që dëgjoi, e reja ia nd aloi të atit prezencën në dasmën e saj, pavarësisht faktit se ai kishte paguar për çdo gjë.

Ndër të tjera, vajza u shpreh se do t’ia kthente paratë të atit dhe se nuk donte të kishte të bënte më me të.Ajo tregoi se kishte dëgjuar të atin duke folur me nj erkën dhe kishte kuptuar se ata të dy kanë pasur një mar rëd hë nie të fs hehtë edhe gjatë kohës që prindërit e saj ishin të ma rtuar,ditojra.