Habit Ish-konkurentja Ana, Shqipja dhe Fatjoni janë bashkë, si dhe..

Ishte ish-konkurrentjaa e “Për’Puthen”, Ana Lleshi ajo që u pyet nëse peelqimi i saj për Fation Kuqarin ka qenë i vërtetë ose jo. Më tej, asaj iu kërkua të tregonte arsyen se përse nuk u bash kuan pas daljes nga emisioni.

Pikërisht këtu erdhi për gjigjja që nuk pritej, “Se ndoshta tani që jemi jashtë emisionit e ka Shqipja”, tek sa iu drejtua vetë kë saj të fundit, e cila gjith ashtu gjendej e ftuar në studio.

Më tej, Ana e parë shtoi se po bënte sh ka. Pra veçse ba tutë apo diçka më shumë? Mbete te presim, percjell ditorja.