Habit Albërije Hadërgjonaj me fjalet për vajzat shqiptare, Mos u martoni se..

E njohim te gjithe kengetarja Albërije Hadërgjonaj e cila gjithmone eshte ne qender te vemendjes me bukurin dhe deklaratat e saja, ajo tani ka treguar së fundi di/vorcin e saj.

Pas eksp’eriencës së saj me martesën e ndarjeb, Albërija ka dhënë edhe një këshillë për të gjitha vajzat e reja që nxitojnë tëmartohen.

“Kam qenë e re dhe e kam përjetuar vetë, vajzatt duan kohë të rriten dhe të emancipohen, nuk ka pse të nxittojnë” është shprehur ajo, percjell tutje ditorja.