Gruaja vendosi gjethe lakre në gjurin e saj në darkë dhe u çudit me rezultatin në mëngjes!

Gruaja vendosi gjethe lakre në gjurin e saj në darkë dhe u çudit me rezultatin në mëngjes!
Ju mund të përdorni gjethe lakre për të reduktuar inflamacionin dhe për të lehtësuar dhi.mbjen. Sipas një studimi të kryer nga Universiteti i Misurit, flavonoidi që gjendet në lakër, i quajtur apigenin, ka vetitë anti-inflamatore. Ju mund të bëni një komprese me gjethe lakre.
Dhe kjo gruaja shikojeni se cfare beri, per me teper shtypenii re,kklamn dhe n’diqni videonn.