Gruaja vë kamera në banesë:Ajo që zbu lon është sho.ku ese! Fqinji i futett në dhomë dhe bën veprimin e tur pshëm…

Një histori sa pe.rve rse aq edhe e paz akontë vjen nga Skelton.

Northh Yorkshire, në Britaninë e Madhe.Protagonisti, 49-vjeç ari Steve Gill tashmë duhet të përgjigjet të aut oritet lig jzbatuese për një gjest të paz akontë që ka bërë, pasi ka hyrë fsh ehurazi në banesën e fqinjës së tij.Siç raporton Daily Mail, gjithçka nisi pasi fqinja e Gill, Sharon Bulman nisi të kishte dys hime se dikush futej fsh ehurazi në banesën e saj.

Kështu ajo ins taloi kamera sigurie aty.Një ditë teksa shikonte pamjet, 45-vjeça rja mbeti e sho kuar. Ajo pa se fqinji i saj ishte i ishte futur në dhomë dhe kishte marrë nga një sirtar një palë të mbathura e më një palë çorape dhe ishte mas tur***ar me veshjet e brendshme të gruas.Pas kësaj, ajo bëri den oncim në polici dhe tashmë 49-vjec ari duhet të përballet me li gjin.