Gruaja u nda nga jeta papritur! Pas 1 jave, ai ç.mendet nga ajo që gjeti në telefon e saj, “Ia kishte fshehur…”!!!

Ata nisën të bënin plane dhe të planifikonin të gjitha detajet e martesës.

Por po atë vit mjekët i kishin thënë Mishelës se ajo kishte pro.blemin e r.ëndë shëndetësor dhe për fatin e k.eq nuk i mbetej shumë kohë.

Për këtë arsye, çifti vendosi të përshpejtojë gjërat pasi donin të bënin realitet ëndrrën e tyre, por vetëm 10 ditë para ditës së madhe dhe të shënuar, Mishell nuk i hapi më sytë.Kështu Xhon, kaloi ditët duke përj.etuar një vu.ajtje të madhe ditë për ditë, por ajo fotografi që zbuloi në telefonin e gruas e emocionoi shumë.

“E dija kodin e telefonit të saj dhe mendoja se nuk do ta hapja më kurrë atë telefon, por mora guximin dhe kërkova mes fotografive të saj pasi më kishte marrë malli për gruan time”, thotë Xhon.Por, djaloshi shton: “Ajo foto që gjeta më bëri ta dashuroj akoma më shumë Mishelën, që tashmë më sheh nga qielli”.Xhon përmend faktin se e vetmja ëndërr që kishte Mishel është të ishte bashkëshortja e tij, edhe pse kjo nuk ndodhi kurrë.Çfarë ishte ajo foto që emocionoi aq shumë Xhonin?

Para se të nde rronte jetë, Mishel kishte shkuar në një sallon dasmash dhe kishte provuar një fustan të bardhë. Ajo e kishte veshur dhe kishte bërë një fotografi, për të sfídùar sëm.undjen dhe për t’u bërë gruaja e Xhonit.Burri e hodhi në mediat sociale atë foto të mrekullueshme dhe aty shkroi: “Është një engjëll në qiell, është një hy.jneshë, është gruaja ime, Mishel”.Ai nuk arriti kurrë ta shihte me sytë e tij të veshur me fustanin e bardhë, por u mrekullua nga ajo foto duke e puthur me shumë mall.