Gruaja shqiptare prek me historine: Pas 11 vitesh të martuar, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që…

Ai atë kohë jetonte në Kukës, unë e mora këtëj dhe e bëra me dokumenta.Por me kri.zën që ka kaput vendin në vitet e fundit, ai herë ka pasur punë e herë jo. Po ashtu edhe unë.Kemi qenë të dy të rë.nduar, si emocionalisht ashtu edhe ekonomikisht.

Kjo situatë më ka shka.ktuar edhe dep.resion, e zènkát me burrin vitin e fundit kanë qenë edhe për copën e djathit.Por prapë them se e dua dhe një martesë është përgjithmonë! Div òrcí nuk është zgjidhje!

Burri më tha se dëshiron të ndáhet sepse ndjehet prej shumë kohësh i vetmuar.Do ta nisë jetën pa mua sepse kështu po lèndòhemi të dy.Jam e lë.nduar se si mund të përfundojë kështu martesa jonë? Vërtet nuk kam qenë shumë e dashur këto kohë.

Por as ai nuk ka qenë.Çfarë më këshilloni, ta pranoj nd.arjen?Nuk preferoj as të lutem, sepse një kthim i tillë do të ishte vetëm për hatrin tim…Jam e lën.duar dhe akoma më shumë ndjehem bosh…”, shkruan ajo.