Tregon Gruaja që ka k0ronavi/rusin që 230 ditë, Çdo ditë jam keqq, Ju lutem keni kujdess…!

Një grua 42-vjeçare spanjolle kishte nisur të vërente simp.tomat e para të k0ronavi/rusit në 13 mars. Sot, më shumë se 200 ditë më pas, Rosalia i ka ende shqetësimet që sjell vi./rusi.

Në një intervistë për agjencinë EFE, ajo thotë se ndihet si një grua 70-vjeçare. “Marr çdo ditë il açe, nuk mund të punoj, vuaj nga pagjumësia dhe kam frikë për bashkëshortin dhe djalin e vogël që kujdesen për mua”.

Ajo shpreson që mjekët të arrijnë të gjejnë një ilaç për të mposhtur më në fund vir/usin.“Kam provuar trajtime të ndryshme, por asgjë deri tani nuk ka funksionuar. Çdo ditë jam keq, kam 230 ditë radhazi që jam keq, asnjë ditë e mirë”, tha ajo.

Në një intervistë për agjencinë EFE, ajo thotë se ndihet si një grua 70-vjeçare. “Marr çdo ditë ila/çe, nuk mund të punoj, vu.aj nga pagjumësia dhe kam frikë për bashkëshortin dhe djalin e vogël që kujdesen për mua”.