Gruaja nga Kosova jeton në Zvicër / Hyri kush.eriri derisa isha duke u nderruar dhe…

Tung jam adriana. nje pushim shkojva ne gjakov ne shtepi pasiqe qetret ishin ne pun ika e vetme erdhn te gjith kusherit te me shohin.

Pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nderruar me zuri te zhve shur veten u busqesh.

Dhe deshi te ik un e ndala ai metha por ti je e zhve./shur ska gje thash xhvishu dhe ti mezi priti menjeher u zhv
esh mu afrua filloja me nje te..

Por pas asaj e pash qe kam gabuar shume, dhe nuk kam fol me me ta asnjeher, dhe ai nuk me ka kontaktuar, mu asnjeher.