Gruaja hedh foton e fejesës në rrjetet sociale/ E tallin se nuk ka kushtuar shumë para: I fejuari im ka punuar shumë për atë unazë, mua më pëlqen shumë…!!


Gruaja hedh foton e fejesës në rrjetet sociale/ E tallin se nuk ka kushtuar shumë para: I fejuari im ka punuar shumë për atë unazë, mua më pëlqen shumë…!!

Një grua ka postuar foton e unazës që i dhuroi i fejuari pasi e propozoi për martesë, dhe komentuesit e kanë ma sakruar në me tall he pa fund.Nusja e ardhshme shpjegoi që ajo është një prej grave të shumta që po i largohen traditës me unaza tepër të sh trenjta, dhe që preferojnë që ato para t’i shpenzojnë më mirë me udhëtime, por kjo nuk i ndaloi komentet.

Një nga komentueset i thoshte “h iqe mbajtësen e çelësave nga gishti dhe na trego unazën e vërtetë”.“Është aq mje rane sa më tris hton ta shoh”, shkruante një komentues. Të tjerë i thoshin të mos lodhej fare ta mban te.