Gruaja gjeti një vezë gjig’ante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda (Video)

Një grua kishte gjetur vezën gjig’ante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta th’yejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj.
Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo. Ky fenomen është vërtetë i paparë më herët, per me shume duke shtyp nreeklamn ndiqenii,videeon.