Gruaja e Nexhatit si princeshë në këtë dasëm

Nexhat Osmani është këngëtari i cili që një kohë të gjatë ofron këngë me tekste të ndryshme.Ai është i njohur edhe në jetën private, i cili ka një familje të mrekullueshme. Përveç tij që ndan pamje të ndryshme, edhe gruaja e tij Xhevahirja nuk i ndal fotografitë e ndryshme. Së fundmi, me një fustan të bukur ajo duket si princeshë përkrahë burrit të saj.ndiqni pamjet duke shtypur ne re,klamn me poshte,dhe shikojeni.