Gruaja e Medës si vajzë e re, kaq të bukur nuk e keni parë

Mes grave të këngëtarëve që përfliten shpesh, është edhe Lulja, bashkëshortja e Medes.
Lulja, ndonëse nënë e katër fëmijëve, është në super formë fizike dhe ende duket si një vajzë e bukur dhe e re.
Së fundi ka shpërndaree,një foto, ku shihet se është grimosur e po duket mahnitëse, e ky stil i flokëve i rrika tepër bukur Shtypni ne foto rek1amnn,poshte ketij shkrimi dhe ju hapen pamjet.