Gruaja e Gold Ag në pla.zh me qerpik fals, vetulla tatoo e grim


Si shumë nga gratë e këngëtarëve tanë, edhe ajo e Gold Ag po përflitet mjaftë në median rozë. Emrira, e cila merret me estetikë dhe mbushje, u bë e njohur vetëm kur u lidh me reperin e njohur kosovar.Çifti gjatë kësaj kohe kanë qenë disa herë për pushime të shkurtra, ku edhe kanë kaluar shumë mirë nën shoqërinë e njëri tjetrit.Në foton e fundit të kësaj sezone, Ermira shfaqet me grim, qerpik artificial e vetulla tatto.