Gruaja e Afrim Muçiqit kështu duket sot, të gjithë e njihni

Gruaja e Afrim Muçiqit kështu duket sot, të gjithë e njihni, ja dhe disa foto.

Kështu duket sot gruaja e Afrim Muçiqit, Ai është këngëtari i shumë hiteve, e kënga që e bëri njësh me publikun është “Dadushi”.

Me shumë këngë, videoklipe e albume muzikore, Afrim Muçiqi me te shpejtë u bë një mga këngëtarët më të pëlqyer e të angazhuar. I tillë mbetet edhe sot e kësaj dite, pas më shumë se 30 vitesh karrierë muzikore mjaftë të bujshme.Nuk ka mbetur jashtë vëmendjes së publikut as jeta e tij private, madje u diskutua mjaftë martesa e Afrimit ne kolegen e tij, këngëtaren Halime Mani.