Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj, zjarrfikesitt thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tro nditëse!

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çuditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk, dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.
Ja cfare kishte aty, shtypenii re!klamn dhe shfaqet,videoja.
Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë.