Grekët Ua Mbyllin Sërish Derën Shqiptarëve/ Deri Në Këtë Datë Kufiri Është I Mbyllur..


Grekët ua mbyllin sërish derën shqiptarëve/ Deri në këtë datë kufiri është i mbyllur..Greqia vendosi të mbajë mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më datë 12 tetor. Shkak është bërë situata epidemiologjike në dy vendet. Këtë e ka bërë të ditur ambasada greke në Tiranë.

Gjithashtu mbeten të njëjta masat kufizuese. Brenda 24 orëve lejohen të kalojnë vetëm 300 qytetarë shqiptarë drejt Greqisë.Kalimi gjithashtu mbetet me orar. Kufiri hapet në orën 6:00 dhe mbyllet në orën 22:00.Të gjithë qytetarët që duan të kalojnë duhet të paraqesin rezultatet neg/ative të testitt,Grekët Ua Mbyllin Sërish Derën Shqiptarëve/ Deri Në Këtë Datë Kufiri Është I Mbyllur, burimi,ditorja.