Gliberta mbetet pa fjalë, Samiu bën deklaratën, Qeshja jote ma heq mendjen fare a..

Gliberta mbetet pa fjalë, Samiu bën deklaratën, Qeshja jote ma heq mendjen fare a..Sot u transmetua takimi mes Samiut dhe Gilbertës. Samiu i bëri një dhuratë të veçantë Gilbertës, e cila u emocionua shumë.

Një portret, ku tregohej buzëqeshja karakteristike e saj. Një dhuratë tjetër për të ishte një libër, meqë Gilberta i peelqen shumë që të lexojë.

“Vetëm me një buzëqeshje me çarm atoos”, ka qenë një shprehje e Samiut që i la të gjithë pa fjalë, transmeton ditorja.