Gjykataa turke 12 vjet bcurg për “Polat Alemdar”, ja çfarë i bëri gruas së tij?

Aktori Necati Sasmaz, i njohur për publikun për rolin e tij si Polat Alemdar në serialin “Lugina e Ujqërve”, është dënuar me 12 vjet b/ urg.

Gjykate turke e ka dënuar atë për përgjimët e ish-gruas së tij në WhatsApp të cilën ai e mori të paautorizuar, në procedurat e divo/rcit.

Duke qenë i divorcuar për një kohë të gjatë, Necati përdori regjistrimet audio për të provuar se gruaja e tij, Nagehan, e kishte tra dhtuar atë. Por ajo e paditi atë për pirateri dhe postim të gjërave personale. Gjykata vendosi në favor të saj.

Pasi shkelja e privatësisë dhe pirateria e rrjeteve sociale, si dhe postimi i informacionit privat, është një kr *im i rëndë sipas ligjit turk.Aktori ka të drejtë të apelojë, por sipas mediave turke, ajo ndoshta do të refuzohet.