Gjithmonë men/strua.cione të çrregullta? Ja ushqimet që i japin zgjidhje prob.lemit tuaj


Nese Ci/kli i çrregullt i men struacioneve është një problem tepër i zakonshëm tek gratë. Zakonisht shkaktarët kryesorë janë ndryshimi me peshën, konsumi i ilaçeve të ndryshme dhe padyshim stili i jetesës.

Këtu janë një listë e ushqimeve që ju ndihmojnë së tepërmi të rregulloni kalendarin e mestr uacio neve: Borziloku, duke e konsumuar në formën e çajit. Përgatitet duke zierë 6 lugë gjelle borzilok me 150 ml ujë. Farat e kuminit të zi ( ka të njëjtën efekt si borziloku). Këshillohet ti konsumoni në mëngjes në stomak bosh, në një gotë me ujë.

Xhenxhefili. Konsumohet edhe ky në formën e çajit duke e kombinuar me pak mjaltë. Konsumojeni rregullisht cdo mëngjes, para se cikli të vijë. Karota. Një tjetër ushqim që është i pasur me carotene, karrota mund të konsumohet thjesht ose në formën e lëngut deri 3 herë në ditë. Shafrani i Indisë. Kombinoni një lugë shafran të Indisë në një gotë me ujë dhe konsumojeni atë dy herë në ditë për të nxitur cik l in,ditorja.