Gjithë Shqipëria kundër të bijës, Ndërsa Nëna i del në mbrojtjee Beatriksit dhe thote qe ajo do..

Teksa po vazhdon brenda dhe jashtë shtëpisë së Big Brother, një reagim tërthorazi ka ardhur nga nëna e këngëtares, Antigona. Ajo ka shpërndarë një reagim në të cilin mes tjerash thuhet se mjaft gjy kuam sepse kështu nuk do të mbërrijmë askund.

Dhe publiku është i ndarë pas romancës së Beatrix me Donaldin. Një pjesë e madhe po i kritikojnë të dy për shkak të asaj që po konsiderohet ndaj prezantueses Bora Zemani që pati me aktorin e hu morit qëhyri në shtëpinë e Big Brother që nga fillimi i aventurës me datë 6 tetor.