Gjeti një valixhe në shtëpinë që mori me qira, kur e hap i ndryshon jeta njëherë e mirë

Gjeti një valixhe në shtëpinë që mori me qira, kur e hap i ndryshon jeta njëherë e mirë.

Një grua ka gjetur një valixhe në shtëpinë që ka marrë me qira,kli11ko-katrorin, dhe shikoo-pamjet.Në momentin e parë gruaja është tronditur sepse ka menduar se menduar mund të ishte me lëndë pIasëse. Por kur e ka hapur gruaja nuk i ka besuar syve. Brenda valixhes ishte një sasi e konsiderueshme monedhash.

Monedhat ishin ar i pastër dhe peshonin 40 kg. Sigurisht që pas kësaj ngjarjeje jeta e gruas ka ndryshuar përgjithmonë sepse jo të gjithëve na ndodh që të pasurohemi për një ditë.