Gjeti një strehë të fsh ehtë në shtëpinë e tij, u sh okua çfarë pa aty! -VIDEO


Një djalë i ri irlandez shkoi në një qytet të ri dhe mori me qira një apartament pa e parë atë. Qiraja ishte e lirë saqë ai nënshkroi kontratën e qirasë pa e parë. Sapo ai hyri në të, zb uloi një tipar të çud itsh ë m në shtëpinë e tij të re: kishte një derë të fsh ehte në dysheme.

Atë që gjeti prapa asaj dere, d efinitivisht nuk e pr iste! Manastiri i vjetër? Sipas Danielit, banesa e tij gjendet në një ndërtesë që dikur ishte një manastir në shekullin e 19-të. Ndërtesa është e vendosur në mes të Anglisë dhe është r inovuar në një apartament moderne, por të vogël, me tavane të larta.

Apartamenti është vetëm një studio me një dysheme të vogël si një dhomë gjumi. Çdo gjë përveç banjos është në të njëjtin hapësirë: kuzhina, salloni, korridori dhe dhoma e gjumit. Apartamenti është i pajisur me një banjo të vogël, f unksionale.